Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия срещу бившата си

...
Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия срещу бившата си
Коментари Харесай

Скандалът между Теди Александрова и Емрах се разраства! Певицата показа интригуваща бележка

Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия против някогашната си възлюбена Емрах, само че този път нападката й е ориентирана главно към цялата фамилия на младежа.

Оказва се, че Тони Стораро и синовете му са големи длъжници към компания " Пайнер ", където им висят повече от 20 000 евро за неустойки.

Дължимото е във връзка напускането на Емрах от компанията, случило се наскоро. " Това е една дребна част от сумата, която дължите на компания " Пайнер по неустойката на контракта! А цялата сума е 20 000 евро! Парите са текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше обвързване! Смешна и жалка история ", написа Александрова и прикрепи записка от платежно за отчасти заплащане за неустойката на Емрах, написа Hotnews.bg 

" Та за кое се тупате в гърдите, че сте платили? Дори и тази сума по нестойката я давате на парче! Жалка работа! Язък, че парадирате с пари и парцели в душите сте небогати ", засече още сина на Стораро и семейството му. Емрах пък разгласява в Инстаграм стори чат ангажимента си с някогашната за пари, които й е плащал за авторска активност.

По-рано Александрова изрази още веднъж изказванието си, че Емрах има зависимости към опиати и това води до редица проблеми в характера му. " Страх ме е, че може би съм била с човек, който има раздвояване на личността в резултат на всички опиати. Нестабилна душeвност, лабилна, промяна на настроенията внезапно, както и на мненията и решенията си ", твърди русокоската.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР